In navolging van onze collega’s in de M-Cup en de Pinto Cup, zal er in 2017 ook voor Renault wagens een Challenge georganiseerd worden onder de naam “Clio 2 Rally Challenge”. Zoals de naam al laat vermoeden, zal deze Challenge toegankelijk zijn voor Renault Clio 2-rallywagens van het type Groep N en Groep A.

Aan dit kampioenschap kunnen zowel Vlaamse als Waalse piloten deelnemen. Er zullen namelijk 3 wedstrijden gehouden worden in Vlaanderen en 3 in Wallonië.

De organisatie zal voor de deelnemers een aantrekkelijk pakket samenstellen om de kosten te beperken. Daarnaast kan je in het fantastische “Clio-Village” terecht voor sfeer en ambiance.

Bovendien wordt er voor elke wedstrijd een prijzenpot voorzien voor de winnaars en andere deelnemers. Als kers op de taart mag de uiteindelijke winnaar van de Challenge ten slotte deelnemen aan een gratis wedstrijd met een wagen uit het Renault Sportgamma