Eerste deelnemers Clio 2 Rally Challenge

24 jan 2017

De Clio 2 Rally Challenge kan op heel wat interesse rekenen. Interesse die ook uitmondt in concrete inschrijvingen. Zo kunnen we vandaag de eerste 8 inschrijvingen bekend maken. Met dit aantal zijn we best tevreden. Het duurt immers nog meer dan twee maanden tot aan de eerste wedstrijd. En er zijn nog een aantal piloten die er sterk over nadenken om zich in te schrijven. Het ziet er dus naar uit dat het vooropgestelde doel van tien inschrijvingen vlot gehaald wordt.

 De interesse voor de Clio 2 Rally Challenge is er trouwens in heel België. Momenteel zijn er vijf Waalse en drie Vlaamse piloten ingeschreven. Van deze acht piloten starten er vijf met een groep N wagen en drie met een groep A.

 

Nandrin Eric Nandrin Armand Groep A
Lefevere Erik Verspeelt Dieter Groep N
Catelin Jeroen Duyck Christof Groep A
Cravillon Laurent Deru Philippe Groep N
Seret Steve Toffoli Primo Groep N
Bouchat Vincent Hottelet Jean-Louis Groep A
Tordeurs Corentin Jadot Thomas Groep N
Verhulst Mats Groep N

Heb ook jij interesse in de Clio 2 Rally Challenge, maar beschik je niet over de geschikte wagen? Neem dan zeker eens contact op met de twee preparateurs die samenwerken met onze Challenge. Ze hebben zeker en vast nog een Clio 2 te huur.

PEVATEC Competition  – Peter Vandenbroucke : 0472/10.45.95

SPELMANS Préparation – Eddy Spelmans : 0476/59.37.61