Derde manche Clio 2 Rally Challenge dit weekend in Oostrozebeke

23 mei 2017

De strijd in de Short Rally van de Monteberg was ongemeen spannend. Pas in de afsluitende power stage viel de beslissing. Het is dan ook uitkijken naar de volgende manche die dit weekend verreden wordt in Oostrozebeke. De deelnemers maken zich alvast op voor de derde manche van de Clio 2 Rally Challenge, de tweede op Vlaamse bodem, de ORC Rally.

Bij de favorieten rekenen we vooral Jeroen Catelin, Corentin Tordeurs en Steve Seret die op de Monteberg een secondestrijd uitvochten tot de op de laatste KP.

In Oostrozebeke krijgen ze terug het gezelschap van Laurent Cravillon en Vincent Bouchat, die hun forfait in de Monteberg en opgave in Dinant willen doorspoelen met een goed resultaat.

Voor de regelmaat binnen de Challenge kijken we vooral naar de teams Nandrin/Nandrin en Verhulst/Vanhullebusch die zowel in Dinant als op de Monteberg de nodige punten konden sprokkelen.

Terug van de partij zijn Alain Daco en David Conard die hun schrapresultaat reeds hebben opgebruikt en nu alle resterende wedstrijden moeten rijden om nog mee te dingen naar de dichtste plaatsen in het klassement.

Afspraak op zondag 28 mei voor de start op het gemeenteplein van Oostrozebeke voor een rally over 12 klassementsproeven verdeeld over 4 lussen. De aankomst is voorzien rond 18u.

Bezoek tevens de Clio 2 Rally Challenge tent op het gemeenteplein waar je live de tijden van de Clio piloten kan volgen. Iedereen is van harte welkom. Tot zondag.