Clio 2 Rally Challenge 2017 herneemt in Rallye de la Famenne

16 aug 2017

Volgend weekend, na 3 maanden pauze, is het tijd om de 2de seizoens helft aan te vatten in de Clio 2 Rally Challenge. Een pauze die de teams konden gebruiken om hun Clio weer in topconditie te brengen en de nodige herstellingen uit te voeren na de ORC Rally.

Vooral het team van Steve Seret, in de vorige manche in Oostrozebeke het slachtoffer van een zware crash, hadden heel wat reparatiewerk te verrichten.

Op het snelle parcours in en rond Marloie zal de groep A Clio van Vincent Bouchat tot één van de favorieten mogen gerekend worden. Terwijl Alain Daco, de man van de streek, dan weer rekent op zijn parcours kennis.

Kampioenschapsleider Corentin Tordeurs zal zijn zege reeks willen verder zetten maar we weten nu al dat Laurent Cravillon dit niet zomaar zal laten gebeuren. Voor de regelmaat rekenen we dan vooral op de teams van Eric Nandrin en David Conard.

De Rally start al op zaterdagmorgen met de verkenningen en de technische controle.

Zondag rond de klok van 8u vertrekken de deelnemers naar de 4 klassementsproeven die elk 3 maal verreden moeten worden en rond 19u kennen we de winnaar van de Rallye de la Famenne in de Clio 2 Rally Challenge.

De service zone voor de Clio’s is voorzien aan het station van Marloie.