Clio 2 Rally Challenge 2018

17 dec 2017

Pitstop Racing Events is blij te mogen aankondigen dat de Clio 2 Rally Challenge ook in 2018 terug doorgaat. Aan het succesvolle concept van 2017 werd niet veel gewijzigd. Op de kalender staan terug 6 Rally’s met 3 manches in Vlaanderen en 3 in Wallonië.

Gezien de onderhandelingen met de organisatoren van de kandidaat rally’s nog volop bezig zijn, zullen we pas begin januari de definitieve kalender bekend maken. Het seizoen zal van start gaan begin april.

We voorzien terug een prijzenpot voor de eerste drie plaatsen per rally en ook op het einde van het jaar in het kampioenschap.

Er zijn 15 plaatsen beschikbaar en zowat alle deelnemers van dit jaar hebben reeds aangegeven er terug bij te willen zijn, dus snel zijn is de boodschap. Heb je een Renault Clio 2 rallywagen ter beschikking en wil je ook proeven van deze toffe sfeer, schrijf u dan nu reeds in.