Het concept van de Clio 2 Rally Challenge slaat duidelijk aan. Net zoals in de eerste editie, kan de Clio 2 Rally Challenge dit jaar op de nodige interesse rekenen. Dit was reeds duidelijk nadat organisator, Pitstop Racing Events, in december aankondigde dat de Challenge ook in 2018 georganiseerd wordt.

Na het bekend maken van de kalender voor 2018, opnieuw bestaande uit drie wedstrijden in Vlaanderen en drie wedstrijden in Wallonië, mondde deze interesse dan ook uit in daadwerkelijke inschrijvingen. Voorlopig staat de teller op acht deelnemers waaronder de winnaar van de editie in 2017, Corentin Tordeurs. Verder kunnen we ook reeds meedelen dat drie nieuwe teams zich ingeschreven hebben.

Naast de acht inschrijvingen is er ook verregaande interesse van een viertal teams. Het ziet er dus naar uit dat we dit jaar meer teams aan de start krijgen dan in de eerste editie.

Heb jij interesse om met een Clio 2 de strijd aan te gaan met de andere teams? Inschrijven voor dit unieke concept, waar sfeer en ambiance gegarandeerd zijn, kan nog altijd via deze link https://clio2rallychallenge.be/nl/inschrijvingsformulier2018/.

Meer info betreffende de Clio 2 Rally Challenge kan je steeds vinden op www.clio2rallychallenge.be.

Voorlopige deelnemerslijst:

  • Corentin Tordeurs – Jadot Thomas
  • Didier Lejeune – Anthony Lejeune
  • Steve Seret – Benoit Pecheux
  • Michael Lyneel – Kurt Dejonghe
  • Peter Vanderhauwaert – Dorian De Snerck
  • David Conard – David Hendrickx
  • Mats Verhulst – Maikel Vanhullebusch
  • Jeroen Catelin – Christof Duyck