Clio 2 Rally Challenge 2020 – Beperkt aantal deelnemers in Monteberg Rally

26 jun 2021

Dit weekend start de Clio 2 Rally Challenge terug na een pauze van 9 maanden. De Monteberg Rally wordt de derde wedstrijd in het kampioenschap 2020. Ondanks het lange wachten om opnieuw te kunnen rijden, zijn er toch maar vier teams ingeschreven.

Alle titelkandidaten tekenen present. Enkel de leiders in de tussenstand Rogiers – Ramboer zijn er niet bij.  Copiloot Steven rijdt ook mee in de South Belgian Rally, de eerste manche van het BRC die in hetzelfde weekend wordt gereden. Nico koos ervoor om dan maar niet te starten.

Voor de andere teams is dit de uitgelezen kans om de achterstand weg te werken. Zo staan Duville -De Vleeschauwer maar 5 punten verwijderd van de leiderspositie. Zowel het team Spelmans – Michiels als Mombaerts – Sterken hebben hun joker al opgebruikt. Ze moeten nu vol scoren willen ze nog in de running blijven voor de titel. Ook mogen we een nieuw team in de Clio 2 Rally Challenge verwelkomen. Jan Soenen en Francis Sercu rijden voor eerst mee.

De tussentijden van de Clio 2 Rally Challenge teams zijn te volgen via deze link: https://apps.amplifino.com/apps/timing/index.html#/results

Afspraak nu zondag 27 juni vanaf 8u40 in Poperinge