Laatste rechte lijn voor Clio 2 Rally Challenge kampioenschap 2020

7 aug 2021

 

Met nog 3 kanshebbers op de titel zal de Rally van Staden bijzonder spannend zijn voor de Clio 2 Rally Challenge. Momenteel staat Aaron Duville met 3 resultaten er het best voor.

 

De twee andere overgebleven titelkandidaten Rogiers-Ramboer en Spelmans-Michiels kunnen voorlopig maar 2 resultaten voorleggen. Als ze nog een kans willen maken moeten ze beiden de finish bereiken en beter doen dan Duville – Devleeschauwer.

Met de voorspelde wisselende weersomstandigheden zal dit er zeker niet makelijk op worden. De rally start nu zondag om 8u voor 4 rondes van 3 proeven in en rond Staden. Rond 19u zal de nieuwe kampioen in de Clio 2 Rally Challenge 2020 gekend zijn.

De tussentijden van de Clio 2 Rally Challenge teams zijn te volgen via deze link:

https://apps.amplifino.com/apps/timing/index.html#/results