Rallye des Ardennes opnieuw op de Clio 2 Rally Challenge kalender

De Clio 2 Rally Challenge 2019 start in de Rallye des Ardennes

Archief

Next Event - Rallye des Ardennes

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

2de manche voor de Clio 2 Rally Challenge 2018

Tordeurs en Vanderhauwaert zetten dit weekend hun strijd verder tijdens de Rallye International Police. Na een rust periode van 2 maanden, zijn we komend weekend toe aan de 2de manche van de Clio2 Rally Challenge 2018.

Lees meer

Eerste inschrijvingen Clio 2 Rally Challenge 2018

Het concept van de Clio 2 Rally Challenge slaat duidelijk aan. Net zoals in de eerste editie, kan de Clio 2 Rally Challenge dit jaar op de nodige interesse rekenen. Dit was reeds duidelijk nadat organisator, Pitstop Racing Events, in december aankondigde dat de Challenge ook in 2018 georganiseerd wordt.

Lees meer

Clio 2 Rally Challenge 2018

Pitstop Racing Events is blij te mogen aankondigen dat de Clio 2 Rally Challenge ook in 2018 terug door gaat. Aan het succesvolle concept van 2017 werd niet veel gewijzigd.

Lees meer

Jeroen Catelin wint laatste manche, Corentin Tordeurs kampioen

Zoals voorspeld waren de weeromstandigheden zeer winters en daardoor lagen de wegen in en rond Gingelom er heel vettig bij. De eerste die dit aan den lijve mocht ondervinden was David Conard. Al op de eerste snelheidsrit liep het mis. Door een koprol, met als resultaat een flink beschadigde Clio, kon de thuisrijder zijn ambities opbergen. De anderen teams waren meteen verwittigd dat de minste fout onmiddellijk afgestraft werd.

Lees meer

Laatste rechte lijn voor de Clio2 Rally Challenge 2017

Dit weekend staat in Gingelom de laatste manche van de Clio 2 Rally Challenge op het programma. In de Rally van Zuid-Limburg zal bepaald worden wie de eerste titel op zijn palmares mag schrijven. Er zijn nog twee teams in de running. Het zag er lang naar uit dat de...

Lees meer

Het slagveld van Doornik

Vorig weekend stond met de Rally van Doornik de vijfde manche van de Clio 2 Rally Challenge op de kalender. Iedereen is het erover eens dat deze rally een van de mooiste proeven in België heeft. Maar het mooie parkoers is ook veeleisend. Het werd vanaf de eerste KP al snel duidelijk dat dit veeleisende parkoers ook voor de nodige slachtoffers zou zorgen.

Lees meer

Daag onze Clio 2 Rally Challenge deelnemers uit

U bent in het bezit van een Clio 2 rallywagen en niet ingeschreven in onze Challenge 2017? Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om gedurende het weekend van 07/08 oktober te proeven van de schitterende ambiance die we kennen in dit kampioenschap ter gelegenheid van de...

Lees meer